070 5147914 Info@vkvp.nl

Dienst uitgelicht

Woning fotografie

Bij de verkoop van uw woning zorgt een optimale presentatie voor een goede eerste indruk bij potentiële kopers. VKVP kiest voor het gebruik  van realistisch beeldmateriaal en het creëren van de juiste sfeer in prachtige composities, hiermee laat je duidelijk zien hoe de ruimte eruit ziet. Daarom zijn zowel in- en exterieur foto’s van hoogwaardige kwaliteit een must om een vlotte verkoop haalbaar te maken.

VKVP vindt het belangrijk dat alle details van een woning, dus zowel van de binnenkant, de buitenkant als van de omgeving onder de aandacht worden gebracht. Een limiet aan het aantal foto’s wordt dan ook vooraf niet bepaald.

Het traject

Een gesprek

Als eerste spreken we af voor een vrijblijvende kennismaking en brengen we de wensen nauwkeurig in kaart. Zo weten we precies wat er van elkaar wordt verwacht en waar je aan toe bent.

Geen standaard pakketten

VKVP werkt niet met standaard pakketten maar stemt het product af op de klant. Er is dus geen beperking aan beeldmateriaal. Elk object wordt specifiek bekeken en verdient wat het nodig heeft.

Presentatie

Na de werkzaamheden wordt er zorgvuldig een selectie gemaakt van het beste beeldmateriaal. Deze wordt doorgaans binnen 24 uur opgeleverd. 

Oplevering

Nadat de beelden klaar zijn krijgt u een melding per e-mail zodat u deze gemakkelijk kunt downloaden.

ADVIES VOORBEREIDING

Ter voorbereiding

Het is handig om voorafgaand aan de samenwerking het volgende document door te nemen. Hierin geven wij van VKVP advies over hoe u uw woning, of overige types panden het beste kunt voorbereiden voor een maximaal resultaat van de samenwerking. 

Interesse in een offerte?

Vul ons offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

bekijk ook Onze overige diensten

Fotografie

Woning fotografie

Advies & Beeldmateriaal

visualisatie

Visualisaties

Advies & Beeldmateriaal

Video

Nieuwbouw

Advies & Beeldmateriaal

Laten we samenwerken

VKVP is expert in vastgoedmarketing voor zowel onroerend-goed als commercieel onroerend goed. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de diensten.

× Kan ik je helpen?