070 5147914 Info@vkvp.nl

Missie, visie, netwerk & doel

Over VKVP

Van Kleef Vastgoedpresentaties richt zich op de vastgoedmarkt en zet zich in voor 100% beeldkwaliteit. Met passie brengt VKVP alle soorten vastgoed in beeld.

 

Over VKVP

Van Kleef Vastgoedpresentaties is ontstaan vanuit mijn passie voor fotografie in combinatie met architectuur. Na vele jaren actief te zijn geweest in de commerciƫle sector heb ik besloten het roer om te gooien. Ik vond het belangrijk om een erkende opleiding te volgen aan de Fotovakschool, en heb deze met succes afgerond. Na een interne opleiding bij mijn werkgever heb ik mijzelf ontwikkeld tot professioneel vastgoedfotograaf. Inmiddels heb ik veel mooie projecten in beeld gebracht waar ik erg trots op ben. De vastgoedbranche is een branche waarbij mijn commerciƫle achtergrond en visuele inzicht elkaar perfect versterken.

Waarom kiezen voor VKVP

Ruime ervaring

Maatwerk

Betrouwbare partner

Persoonlijk

Betrokken

Advies

klanten & partners

VKVP

Visie

Van Kleef Vastgoedpresentaties richt zich op de vastgoedmarkt en zet zich in voor 100% beeldkwaliteit. Met passie brengt VKVP alle soorten vastgoed in beeld.

Daarnaast blijft VKVP zich focussen op de toekomst, dat wil zeggen investeren in de nieuwste apparatuur en nadenken over nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Inleven in wat de klant belangrijk vindt en inspelen hun behoeften.

Interior

Missie

Van Kleef Vastgoedpresentaties zet zich actief in om te bouwen aan een duurzame langdurige relatie en haalt hier het meest optimale uit voor de klant. Elke klant is anders en verdient daarom persoonlijke aandacht. VKVP denkt graag mee en vindt het belangrijk dat je elkaar helpt. Door de wensen per klant in kaart te brengen levert VKVP altijd producten af van een blijvende en vaste hoogwaardige kwaliteit. Dit doet VKVP niet met standaard pakketten maar door maatwerk af te stemmen per klant.

VKVP

Het netwerk

Van Kleef Vastgoedpresentaties beschikt over een groot netwerk van professionals waarin de klant centraal staat. Hierbij kun je denken aan een vast team van: bouwkundig ingenieurs, architecten, fotografen, webdevelopment, social media experts en grafische ontwerpers. Door korte lijnen kan VKVP snel schakelen en een passend advies geven.

 

Doel

Blije gezichten, leveren van maatwerk, meedenken met de klant en verkopende partij, betrokkenheid, precisie en gegarandeerd succes!

Bekijk Diensten

Fotografie

Drone fotografie

Een indrukwekkend perspectief op hoog niveau

Visualisaties

Visualisatie

Een ideaal beeld van uw toekomstige woning of kantoor

Laten we samenwerken

VKVP is expert in vastgoedmarketing voor zowel onroerend-goed als commercieel onroerend goed. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de diensten.

× Kan ik je helpen?