070 5147914 Info@vkvp.nl

Dienst uitgelicht

Matterport

Wat is een Matterport 3D scan? Hiermee bekijkt u de woning, het pand en/of de locatie direct vanuit verschillende hoeken in haarscherpe beeldkwaliteit. Het is een uniek systeem waarmee een ruimte virtueel zichtbaar gemaakt kan worden.  

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus is er in een korte tijd een veel veranderd. Zo ook op de vastgoedmarkt en met name zijn bezichtigingen in de makelaardij een uitdaging geworden. Met de hedendaagse Virtuele Realiteit (VR-techniek) kan VKVP echter een goed en veilig alternatief faciliteren en uw klanten alsnog tegemoet komen met het virtueel bezichtigen van de woning, het pand en/of de locatie. Deze werkwijze bespaart tevens een hoop tijd waardoor het ook nog eens economisch aantrekkelijk is.

Matterport

De opties die VR biedt creëren voor uw klanten een optimale beleving in de ruimte van een toekomstige locatie met behulp van een VR bril. Het voordeel van Virtual Reality is dat je naast een eerste indruk van jouw droomhuis er ook veilig doorheen kunt lopen. Dit maakt de beleving nog realistischer. Recentelijk is de vraag naar VR woningen bezichtigen enorm toegenomen.

Het traject

Een gesprek

Als eerste spreken we af voor een vrijblijvende kennismaking en brengen we de wensen nauwkeurig in kaart. Zo weten we precies wat er van elkaar wordt verwacht en waar je aan toe bent.

Geen standaard pakketten

VKVP werkt niet met standaard pakketten maar stemt het product af op de klant. Er is dus geen beperking aan beeldmateriaal. Elk object wordt specifiek bekeken en verdient wat het nodig heeft.

Presentatie

Na de werkzaamheden wordt er zorgvuldig een selectie gemaakt van het beste beeldmateriaal. Deze wordt doorgaans binnen 24 uur opgeleverd. 

Oplevering

Nadat de beelden klaar zijn krijgt u een melding per e-mail zodat u deze gemakkelijk kunt downloaden.

ADVIES VOORBEREIDING

Ter voorbereiding

Het is handig om voorafgaand aan de samenwerking het volgende document door te nemen. Hierin geven wij van VKVP advies over hoe u uw woning, of overige types panden het beste kunt voorbereiden voor een maximaal resultaat van de samenwerking. 

Interesse in een offerte?

Vul ons offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

bekijk ook Onze overige diensten

Fotografie

Woning fotografie

Advies & Beeldmateriaal

visualisatie

Visualisaties

Advies & Beeldmateriaal

Video

Nieuwbouw

Advies & Beeldmateriaal

Laten we samenwerken

VKVP is expert in vastgoedmarketing voor zowel onroerend-goed als commercieel onroerend goed. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de diensten.

× Kan ik je helpen?